Sista kvallen pa Bali

2011-11-08 @ 15:14:18
Nu sitter vi vid en dator ikvall igen.. det ar oooooosregn har och den varsta askan jag varit med om men som tydligen ar helt normalt har. Vi hade planer for kvallen med de sabbades pga regntet tyvarr, hade varit kul att hitta pa natt annat an att sitta vid en dator och glo, men vad annars ska man gora i detta vadret.
Idag har vi bytt hotell igen och sen legat pa stranden mestadelen av dagen, varav halva tiden regande det och resten var det extrem sol och varme. Eftersom vadret var som det var sa var vi inte sa noga med sollotion.. vilket vi far lida for nu.. det sviiiiiider!! Vi har knappt fatt nan farg innan i veckan till var besvikelse, men nu fick vi all pa en gang och vi e... ja mer eller mindre roda!
Imorgon kl 12.50 flyger vi mot Phuket, Thailand, med en mellanlandning i KualaLumpur, Malaysia.
Framme i Thailand nangang pa kvallen.
Bali har vall inte riktigt lyft upp till vara forvantningar om att vara en paradiso. Det ar ratt skrapigt overallt, gatorna ar halvtrasiga och en del fattiga och uteliggare, vadret och stranderna har inte varit fantaskiska. Men alla balineser vi har traffat har varit valdigt trevliga och mycket hjalpsamma, och vi har fatt flera nya vanner :)
Nasta gang vi ses ar vi foruppningsvis i Thailand! :)
En sista kram fr Bali!
// Annie&Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback